Nucypher Coin yani Nu Coin Geleceği listelenmesinin ardından nerdeyse 6 kay değerlenen altcoin ilerleyen günlerdeki verilerini içeriyor. Sürecin ne getirebileceğini içeren olası öngörüler, analizler ve veriler içerikte.
Blok zinciri teknolojisinin en dikkat edilmesi gereken konularından biri, verilerin şifreli olarak paylaşılabiliyor olmasıdır. Verilerin, şifreli bir hale dönüşmesi, yani “encrypted” olması, erişim kontrolü ve şifre yönetimine olan ihtiyacı doğuruyor. Bunun yanında, veri üzerindeki teknolojilerin gelişiminin, endişeleri de yanında getirdiği bilinmektedir. NuCypher ağı, veri şifrelemelerini ve depolanmasını gidermek amacıyla ortaya çıktı. Bu yazıda, NuCypher nedir sorusuna yanıt ararken NU token özelliklerinden bahsedeceğiz.
Coinin Kısaltması: NU
Bulunduğu Blok zinciri: Ethereum
Token tipi: “Utility”, Belirli Bir Amaca Uygun
Toplam arz: 3,885,390,082 (Arttırılabilir.)
Dolaşımda: 687,500,000 (15 Ekim 2021 itibari ile)
NuCypher, Curve projesinin eski kurucusu Mikhail Egorov ve MacLane Wilkison tarafından ortak olarak kurulmuştur. NuCypher’ın izahnamesi 2017 yılında yayınlamış olmasına rağmen, testnet’inin lansmanının yapılması 2018 yılının sonuna kadar sürmüştü.
NuCypher (Nu coin Güvenilir mi) nasıl alınır? Hangi Borsadan Alınır
NU token, evrensel kripto para borsalarında işlem görüyor. Binance, OKEx ve Huobi gibi popüler merkezi kripto para borsalarından NU token satın alabilirsiniz. Ayrıca, Sushiswap ve Uniswap gibi popüler olan ve merkeziyetsiz kripto para borsalarından da NU token satın alabilmekteyiz.
NuCypher
Nu coin
temel özellikleri ve geleceği?
NuCypher ağının mainnet sürecini tamamlaması 2020 yılının Ekim ayına kadar sürdü. Ağın node’larına toplamda 45 milyon dolar değerinde NU token dağıtıldı.
Birçok blok zinciri projesinin aksine NuCypher
Nu coin
, diğer blok zinciri projelerine gizlilik katmanı oluşturmak amacıyla tasarlandı.
NuCypher, merkeziyetsiz internet için üç tane temel teknoloji sunuyor. Bunlar sırasıyla; PRE (re-encryption), TSS (threshold signatures) ve DKG (distributed key generation). Böylelikle, blok zinciri ağlarının güvenliği artabiliyor.