Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Snapchat’in kullanıcı adları ile ilgili çok katı bir politikası var. Snapchat’a kaydolduktan sonra, seçilen kullanıcı adı hiçbir zaman değiştirilemez. Snapchat bunu güvenlik nedeniyle yaptıklarını ve şimdiye kadar bu politikayı değiştirmediklerini açıkça belirtmişti.

Yine de, Snapchat’in kullanıcı adınızı değiştirememe politikasını nasıl ele alacağınıza dair birkaç ipucu gösterebiliriz.


Snapchat’te Görünen Adınızı Değiştirme;

Snapchat kullanıcı adı politikasını korumasına rağmen, bu sorunun üstesinden gelmenin yolları vardır ve bunlardan biri Görünen Adınızı değiştirmektir. Kullanıcı adları ve Görünen adlar Snapchat için farklı şeylerdir. Görünen ad, başlığın da belirttiği gibi, profil resminizin altında belirgin bir şekilde gösterilen şeydir. Yaptığınız Snapchat yayınları bu Görünen Ad altında gösterilir. Görünen Adınızı değiştirmek için aşağıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz;

  1. Snapchat hesabınızı açın ve ardından ekranın sol üst köşesindeki profil simgenize dokunun.
  2. Görünen Adı Düzenle özelliğine çeşitli yollarla erişebilirsiniz. Bunu, ekranınızın sağ üst köşesindeki dişli çark simgesine ve ardından adınıza dokunarak yapabilirsiniz. Alternatif olarak, profil ekranınızdaki profil resminizin altında doğrudan adınıza dokunabilirsiniz.
  3. Görünen adınızı istediğiniz gibi değiştirin. Bir İçerik Oluşturucu iseniz adınızın Snapchat’in içerik oluşturucu yönergelerine uyması gerektiğini unutmayın .
  4. Adınızı değiştirmeyi tamamladıktan sonra Kaydet’e dokunun. Ancak, ad değişikliğinizden önce sizi ekleyenlerin sizi ekledikleri adla görmeye devam edeceğini unutmayın. Hesabınızı ekleyen yeni herkes sizi yeni Görünen adınız altında görür.

Yeni Bir Hesap Oluşturma

Görünen Adınızı değiştirmek sizin için yetmiyorsa, her zaman yeni bir e-posta ve kullanıcı adıyla yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte, eski hesabınızdaki anılar veya snapstreaks gibi ayrıntıların kaybolacağına dikkat edin. Arkadaşınızın listesini bir hesaptan diğerine otomatik olarak aktarmanın bir yolu da yoktur.

Eski hesabınızdaki kayıtlı bilgileri kaybetmeniz sizin için sorun değilse, yine de arkadaşınızın kişilerini yeni hesabınıza manuel olarak aktarabilirsiniz. Bu, çok sayıda kişisi olan kişiler için oldukça rahatsız edici olacaktır, ancak bunu bir kerede yapmanıza gerek yoktur. Eski hesabınızı hemen silmenize gerek olmadığından, dilerseniz kişileri toplu olarak aktarabilirsiniz.

Görünen Ad yerine arkadaşınızın kullanıcı adını not etmeniz gerekir. Kullanıcı adları her hesaba özeldir, diğer kullanıcılar aynı Görünen Adları paylaşabilir.

Yeni bir hesap oluşturduktan sonra, ekranın üst kısmındaki arama kutusuna dokunun. Arkadaşınızın kullanıcı adını girin ve arkadaşınızın listesine eklemek için + Ekle tuşuna dokunun.

Tüm kişilerinizi aktardıktan sonra eski hesabınızı silmeyi seçebilirsiniz.

 

  • Yorumlar Yok
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
BENZER İÇERİKLER